Zorlu Holding ve Hayat Sende Koruma Altındaki Gençler için Mentorluk Programı Yürütüyor

Zorlu Holding Kurumsal Gönüllülük Programı Kıvılcımlar Hareketi devlet koruması altında yetişen üniversite öğrencisi gençlerin kariyer ve İngilizce dil gelişimlerine destek oluyor.

Devlet koruması altında yetişen çocuk ve gençler alanında çalışan Hayat Sende Derneği iş birliği ile gerçekleştirilen projede Kıvılcımlar koruma altındaki üniversite öğrencisi gençlerle bire bir eşleştirilerek her hafta düzenli görüşmeler gerçekleştiriyor. 6. ayı tamamlanan projede 22 Zorlu Holding çalışanı Kıvılcım, 25 gence konuşma, yazma, okuma ve genel İngilizce alanlarında birebir mentorluk sağladı. Ayrıca Kıvılcımlar kendi kariyer yolculuklarından yola çıkarak gençlerin kariyer gelişimlerine de katkı sundu.

Hayat Sende Derneği devlet koruması altında yetişen bir grup idealist genç tarafından 2007 yılında kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Kurulduğu günden bugüne 25 başarılı projeye imza atan Hayat Sende koruma altında yetişen çocuk ve gençlerin ayrımcılığa uğramadan hayata atıldığı, hak ve hizmetlere eşit erişme fırsatına sahip olduğu bir dünya için çalışıyor.

Zorlu Holding Kurumsal Gönüllülük Programı Kıvılcımlar Hareketi parlak bir gelecek, sürdürülebilir bir yaşam ve toplumsal fayda için hayata geçtiği 5 Aralık 2018’denbugüne kadar 2200’den fazla Kıvılcım’ın katılımıyla 10.500 gönüllülük saatini geçerek gönüllülük faaliyetlerine devam ediyor.

Ayrıntılı bilgi için: [email protected]

 

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler