Diyalog ve Barış Kültürü Yaygınlaştırma Atölyeleri

Sivil Toplum Diyaloğu Programı VI Barış Kültürü Eğitimi Ağı – PeaCE Net Projesi Çatışmalarda/çatışmalı Durumlarda Ne Yaparım/ız?

 13 Aralık Pazartesi, Saat: 18:30-21:30 PeaCE Net Öğrenme Alanı

Çatışma nedir ve nerede başlar? Peki biz bu çatışmanın neresindeyiz?

Çatışmalar çözülmek için mi vardır yoksa içinde yaşamak için mi? Gündelik hayatta bir çatışma halinde olduğumuzda bunu nasıl çözeriz?

Peki herkesin çatışma çözme yöntemi aynı mıdır? Yoksa farklı olduğunda bu da başka bir çatışmaya mı yol açar? Peki öyleyse çözüm yolları neler olabilir?

En son yaşadığınız çatışma deneyimini hatırlıyor musunuz? Nasıl çözdüğünüzü ya da çözemediğinizi?

Bu soruları ve dahasını hep birlikte düşünmek ve paylaşmak üzere sizi Barış Kültürü Eğitim Ağı- PeaCE Net katılımcısı Aliye Uysal ve Derman Gülmez kolaylaştırıcılığında PeaCE Net Öğrenme Alanında çevrimiçi olarak yürütülecek olan Çatışmalarda/ Çatışmalı Durumlarda Ne Yaparım/ız? atölyesine davet ediyoruz.

Kolaylaştırıcılar: Aliye Uysal, Derman Gülmez

Tarih: 13 Aralık 2021, Pazartesi

Saat: 18:30-21:30

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 11 Aralık 2021, Cumartesi, Saat: 20.00

Başvuru Değerlendirme Sonuçlarının Duyurulması: 12 Aralık 2021, Pazar

Grup dinamiklerini gözetebilmek adına katılımcıların programın tamamına katılımını rica ediyoruz.

Barış Kültürü Eğitimi Ağı – PeaCE Net Diyalog ve Barış Kültürü Yaygınlaştırma Atölyeleri PeaCE Net Öğrenme Alanı üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Atölyeye katılmak için katılmak için başvuru formunu 11 Aralık 2021, Cumartesi, 20:00’a kadar doldurmayı unutmayınız.

Çatışmalarda/ Çatışmalı Durumlarda Ne Yaparım/ız? atölyesi programı herkese açıktır ve kontenjanı 20 kişi ile sınırlıdır.

Çatışmalarda/ Çatışmalı Durumlarda Ne Yaparım/ız? atölyesi programını PeaCE Net Öğrenme Alanına erişim detaylarını katılım başvuru değerlendirme süreci ardından paylaşacağız.

Sorularınız ve detaylı bilgi için lütfen [email protected] e-posta adresinden bizimle iletişime geçin.

Barış Kültürü Eğitimi Ağı – PeaCE Net Projesi, beraberce Derneği tarafından Monte Sole Barış Okulu (İtalya) ortaklığıyla Sivil Toplum Diyaloğu Programı VI kapsamında yürütülüyor. PeaCE Net, Türkiye, AB ve aday ülkelerden; yetişkin eğitimi yoluyla diyalog ve barış kültürü eğitimi faaliyetleri yürüten veya bu alanda çalışmaya istekli sivil toplum kuruluşlarını, platformları, yetişkin eğitimcileri uluslararası bir ağ ve işbirliği çalışmasında buluşturmak istiyor.

Bu çağrı Avrupa Birliği’nin maddi desteği ile hazırlanmıştır. İçerik tamamıyla Beraberce Derneği sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliği’nin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler