Aktivistlerin Takip Etmesi Gereken 5 Instagram Hesabı

Aktivistlerin Takip Etmesi Gereken 5 Instagram Hesabı
Aktivistlerin Takip Etmesi Gereken 5 Instagram Hesabı

We are social ve Hootsuit tarafından her yıl hazırlanan sosyal medya istatistikleri “Digital in 2018 in Western Asia” raporuna göre Türkiye’de toplam 51 milyon sosyal medya kullanıcısı var ve bu kullanıcıların 44 milyonu mobil cihazlar ile sosyal medyaya bağlanıyorlar.En aktif sosyal medya platformu Youtube, onu hemen Facebook ve İnstagram takip ediyor.

Sizler için derlediğimiz bu hesaplar sivil toplum alanı ile ilgili çeşitli bilgilendirmeler yapıyorlar.

Listemizde olmayan fakat önermek istediğiniz başka İnstagram hesabı varsa yorum kısmına yazabilirsiniz.

sivil alan haber

sivilalan.com, sivil toplumdaki tüm paydaşlar için bir iletişim ve haberleşme platformudur. Bu platform sayesinde güncel olarak sivil toplum kuruluşlarındaki iş ilanlarına, eğitim çağrılarına, hibe duyurularına, alanı güçlendirmek ve geliştirmek için hazırlanmış yayınlara ulaşabilirsiniz.

sivil üşün

Sivil Düşün AB Programı, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından aktivistler ve sivil toplum örgütlerine hızlı ve esnek destek sağlamak üzere tasarlandı. Tek aşamada kolay şekilde başvuru yapılabilen program, hak temelli çalışmaların hayata geçmesine katkı sunuyor.

sivil sayfalar

Sivil Sayfalar, sivil toplumun içine kapanma halinin aşılmasına ve etkisinin artmasına katkıda bulunmak amacıyla kuruldu. Sivil Sayfalar, sivil toplum haberciliği yaparak sivil toplumun tecrübesini medyaya, kamu yönetimine, siyasete, kanaat dünyasına ve diğer STK’lara görünür kılmayı amaçlıyor.

iklim haber

İklim Haber, iklim bilimi, iklim politikaları ve iklim ekonomisi hakkında en güncel gelişmeleri paylaşan bir haber sitesidir. İklim Haber, tarafsız  ve veri odaklı haberler yayınlar. Bu şekilde, iklim değişikliğini, bilimsel, ekonomik ve politik boyutları ile ele almaya odaklanarak, doğru ve tarafsız bilgiyi yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır.

kusocialimpact

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF) 2012’de Koç Üniversitesi bünyesinde sosyal etki odaklı araştırma ve uygulama merkezi olarak kurulmuştur. KUSIF’in çıkış noktası; sosyal etki yaratım sürecinde, kaynakların doğru kullanımı ve hedeflenen değişimlere istenen ölçüde ulaşılması için sosyal etki ölçümlemesi ve yönetimi yapılmasının gerekliliğidir.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

1 comment
Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler