Çubuk Kraker’in Yolculuğu başlıyor!

Çubuk Kraker’in Yolculuğu başlıyor.
Çubuk Kraker’in Yolculuğu başlıyor.

Anlatan Eller yeni bir duraktan yeni bir yolculuğa başlıyor adına da Çubuk Kraker’in Yolculuğu diyor!

Anlatan Eller, Türk İşaret Dili destekli işitme engelli-sağır topluma eğitim veren sosyal girişimdir. İşitme engelli-sağır toplumun eğitimde fırsat eşitsizliğine çözüm getiren ve bu yolda ilerleyen Anlatan Eller, iletişimin önemine de her daim vurgu yaparak Türk İşaret Dili’ni her bireyin öğrenmesi gerektiğini savunuyor ve bu konuda çeşitli farkındalık çalışmaları düzenliyor.

İletişim ilk olarak ‘merhaba’ demekle başlar.

İletişim ve farkındalık temalarına çocuk çalışmalarını da ekleyen Anlatan Eller, ilk çocuk etkinliğini Walter’s Coffee Roastery ev sahipliğinde, 21 Nisan 2018 Cumartesi günü 11:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştiriyor. İşiten ve işitme engelli-sağır çocukların ve ebeveynlerinin bir araya geleceği Çubuk Kraker’in Yolculuğu’nda eğitici ve eğlenceli oyunlar, drama atölyesi, çocuklar için Türk İşaret Dili atölyesi düzenlenecek.

Çubuk Kraker’in Yolculuğu bütün çocukların ve ebeveynlerinin katılımına açık olup ücretsizdir. Etkinlik içerisinde yapılacak olan bütün aktiviteler alanında uzman liderler tarafından gerçekleştirilecektir.

[email protected]

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler