Cherie Blair Foundation Mentoring Programme için Başvurular 19 Nisan 2024’e Kadar Sürüyor!

Cherie Blair Foundation Mentoring Programme için Başvurular 19 Nisan 2024’e Kadar Sürüyor!

Girişimcilik Vakfı’nın Türkiye partneri olduğu Cherie Blair Foundation’ın her sene gelişmekte olan ülkelerdeki kadın girişimcileri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Mentoring Programme için Başvurular 19 Nisan 2024’e Kadar Sürüyor!

Daha önce Türkiye’den katılım gösteren kadın girişimcilerden, süreç sonrasında oldukça olumlu geri dönüşler aldığımız program hem global çapta bir network edinme fırsatı sağlıyor hem de katılımcıların bireysel kariyer ve girişimcilik yolculuklarında kişiye özel bir süreç tasarlayarak mentorluk alınmasına imkan sunuyor.

Başvurular ve online tanışmalar sonrasında Mayıs ayında başlayacak programın sizlere faydaları nelerdir?

  • Tamamen ücretsiz olarak, kadınların ticari büyümesini desteklemek için tasarlanmış, mentorunuzla bir yıl boyunca bire bir çalışacak, kişisel gelişiminiz ve iş hedefleriniz için size en uygun şekilde çevrimiçi bir işbirliği yapacaksınız.

  • Bu hayatınızı değiştirecek deneyim, şimdiye kadar binlerce kadın işletmesini bir sonraki seviyeye taşıyarak ve nihayetinde her yerdeki kadın girişimcileri bir araya getirerek  harika faydalar sağlıyor.

  • Başvurular: 19 Nisan 2024 tarihine kadar başvurunuzu tamamlamanız gerekiyor. Başvuru formunda bizim (Türkiye Girişimcilik Vakfı) sizi aday olarak gösterdiğimizi belirtmeniz gerekmektedir.

  • Programın Dili : İngilizce

Girvak, başvuracak olan kadın girişimcilerimizin başvuru formunu doldururken GİRVAK önerisi ile başvurduklarını belirtmelerini rica ediyor.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler