Bilim Virüsü’nün Geleceği Keşfedenler Programına Başvurular Devam Ediyor!

Uzayı keşfetmenin nasıl bir şey olduğunu hiç düşündün mü? Yaptığın buluş ile bir uzay teleskobuna adını vermek sana ne hissettirirdi? Bilimin öncülerinden biri olmak ve temellerini attığın buluşun çağ etkisi yaratmasını ister miydin?

“Hubble Uzay Teleskobu’nun Annesi” olarak bilinen Nancy Grace Roman, galaksinin yapısı hakkında temel gözlemler gerçekleştirdi. 2020 yılında ise astronomiye katkılarından dolayı Geniş Alan Kızılötesi Uzay Teleskobu’na “Nancy Grace Roman Uzay Teleskobu” adı verildi. Roman, “Geleceği Keşfedenler”den bir tanesiydi.

Sen de Roman’ın vizyonerliğinden ilham alarak hazırladığımız “Bilimsel Düşünce” modülümüzü
keşfetmeye hazır mısın?

Bilimsel Düşünce’de seni neler bekliyor?
● Dayanıklılık ve Bilimsel Düşünce
● Bilimin Dünyası
● Sorgulama ve Merak
● Yaratıcılık ve Hayal Gücü
● Bilimin Felsefesi

“Bilimsel Düşünce” modülüne katılarak yeni yetkinlikler ve öğrenme deneyimleri kazanacak, “Dayanıklılık ve Bilimsel Düşünce” atölyesi ile olumsuz durumlarla başa çıkma yöntemlerini öğreneceksin. Her modülün sonunda biyoteknoloji alanında uzman kişilerin vereceği webinar ile güçlendirilecek, biyoteknolojide kariyer yolculuklarını dinleme imkânı kazanacaksın.

Aynı zamanda “Geleceği Keşfedenler” topluluğunun bir parçası olarak “Dijital İçerik Atölyesi”ne katılıp kendi dijital içeriklerini üretecek ve “Geleceği Keşfedenler Kütüphanesi”ni oluşturacaksın.
Atölyelere katıl ve “Geleceği Keşfedenler”den biri olma fırsatı yakala. “Geleceği Keşfedenler” topluluğunun bir parçası olman için seni bekliyoruz.

Başvuru formuna ulaşmak için buraya tıklayın!

Son başvuru tarihi: 19 Nisan 2023

*Eğitimler haftada bir olarak online şekilde gerçekleşecektir.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler