COVID-19’a Genç Çözümler Projesi 3. Eğitim Grubu’na Başvurular Başladı!

İstanbul Kalkınma Ajansı COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı Kapsamında desteklenen, Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından yürütülen COVID-19’a Genç Çözümler Projesi  3. grup başvuruları başladı. 3 ana başlık altında gerçekleşecek 16 eğitim, atölye ve mentorluk süreçlerine dahil olmak için hemen başvuru yap!

İstanbul’da ikamet eden, 14-19 yaş aralığında bir genç isen; COVID-19’un çocuklar, gençler, yaşlılar ve engelliler üzerinde yarattığı problemlere yaratıcı ve dijital çözümlerin varsa ekibinle ya da bireysel olarak başvur, birlikte başaralım!

İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle, Genç Başarı Eğitim Vakfı ve Corbiz Kurumsal İş Çözümleri ortaklığı ile yürütülecek olan COVID-19’a Genç Çözümler Projesi kapsamında 14 – 19 yaş arası İstanbul’da yaşayan girişimci gençler; Covid- 19  salgınının yarattığı sosyal, psikolojik, ekonomik sorunları çözüm üreterek, yenilikçi girişim fikirleri ve dijital ürünler ortaya koyarak salgının etkilerinin en alt düzeye indirilmesine katkı sunacak. Online eğitim, mentorluk ve atölye çalışmalarının sonucu 2 kişilik takımlar halinde çalışacak olan girişimciler dört ana başlık altında (çocuklar, gençler, yaşlılar ve engelliler) gözlemledikleri sorunlara yönelik çözüm geliştirme fırsatını bulabilecekler.

Eğitim İçeriği:               

  1. Aşama – Girişimcilik ve İş Fikri Geliştirme Eğitimi
  2. Aşama – WEB Sitesi ve Mobil Uygulama Geliştirme
  3. Aşama – Strateji Geliştirme
    ana başlıklarında olmak üzere katılımcılar, toplam 16 eğitim alınacaktır.

Eğitim süreçlerini tamamlayan katılımcılarla birlikte 3 E-Challenge uygulaması ve Final Hackathon’u  yapılacaktır.

Ödüller:

  • BAU Kuluçka ve Girişimcilik Uygulama Araştırma Merkezi’nce “Ürün Hizmet” ve “Pazarlama Stratejisi” Geliştirme Konularında Desteklenme
  • Yatırımcılarla Buluşma Fırsatı 

Başvurmak için tıklayınız.

Her türlü sorunuz için i[email protected] mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz..

Genç Başarı Eğitim Vakfı; 1999 yılında kurulan ve kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur.

Genç Başarı Eğitim Vakfı, girişimci zihin yapısına sahip gençlerin ve çocukların yetişmesi için çalışmalarına yön vermekte ve iş dünyasındaki profesyonellerin ve girişimcilerin programlara aktif katılımlarını sağlayarak iş dünyası ve eğitim arasında köprü kurmaktadır.

Vakıf, ilköğretimden üniversite son sınıfa kadar farklı yaş gruplarına yönelik, yaparak öğrenme temelli eğitim programları tasarlamakta ve uygulamaktadır.

İş Dünyası,  Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından geliştirilen ve uygulanan programlar içerisinde yer almakta, yapılandırılmış çalışmalar doğrultusunda öğrencilerle tecrübelerini, bilgilerini paylaşmakta ve öğrencilere mentorluk yapmaktadır.

Gençler ve çocuklar, yaş gruplarına göre geliştirilen eğitici ve deneyim odaklı bu programlara dahil olarak iş dünyasına hazırlık için gerekli bilgi ve donanıma erken yaşlarda sahip olma fırsatı yakalamaktadır. 

Detaylı bilgi için: www.gencbasari.org

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler