Umut Kafe Mart Ayında da Umut Dağıtmaya Devam Ediyor

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) Ford Otosan’ın desteğiyle hayata geçirdiği Umut Kafe’nin Mart ayı durakları belli oldu. Umut Kafe, kanser tedavisi süren çocukların ailelerine iş ve maddi destek sağlamak için Mart ayı boyunca işbirliği yaptığı Pfizer, Eczacıbaşı, Colgate, UPS, AvivaSa gibi şirketlerin bahçelerinde gezici kafe hizmeti verecek.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) Ford Otosan’ın desteğiyle hayata geçirdiği Umut Kafe, kanserli çocuklar ve aileleri için umut dağıtmaya devam ediyor. KAÇUV’un umut dağıtan sosyal sorumluluk projesi olarak bir transit aracın gezici kafeye dönüştürülmesiyle hayata geçirilen Umut Kafe, Mart ayında dönüşümlü olarak Eczacıbaşı, Colgate, Pfizer, UPS, AvivaSa’nın bahçelerinde hizmet verecek.

Kanser tedavisi süren çocukların çocuklarının tedavileri için şehir dışından gelmek zorunda kalan ve bu nedenle mevcut işlerini kaybeden toplamda 50’den fazla aileye iş imkanı sunarak maddi anlamda destek sağlayan Umut Kafe’de çay, kahve gibi içeceklerin yanı sıra annelerin el emeği börek ve kek gibi atıştırmalıklar sunuluyor. Umut Kafe, ailelere ek gelir elde etme fırsatı sunarak ekonomik desteğin yanı sıra moral desteği de sağlıyor.

Umut Kafe’nin Mart ayı programı:

5 Mart – Eczacıbaşı – Gebze

6 Mart – Colgate – Gebze

7-14 Mart – UPS Türkiye – Zeytinburnu

8-15 Mart – Pfizer Genel Müdürlüğü – Ortaköy

11-12-13 Mart – AvivaSa Genel Müdürlük – Ümraniye

Umut Kafe’yi misafir etmek isteyen kurum ve şirketler için iletişim:

KAÇUV:

Telefon: (0212) 291 31 10

E-mail: [email protected]

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler