BizBizze “Ekonomik Dalgalanmada Kadın Girişimcilere Öneriler” paneli düzenliyor

BizBizze “Ekonomik Dalgalanmada Kadın Girişimcilere Öneriler” paneli düzenliyor
BizBizze “Ekonomik Dalgalanmada Kadın Girişimcilere Öneriler” paneli düzenliyor
BizBizze “Ekonomik Dalgalanmada Kadın Girişimcilere Öneriler” paneli düzenliyor
Ekonomik dalgalanmada güçlü olmanın yolları
“Birlikte. Daha Güçlü” sloganıyla kadınları istihdam ve girişimcilik alanında desteklemek amacıyla koçluk, mentorluk, danışmanlık, eğitim desteği içeren kapsamlı programlar düzenleyen BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği, ücretsiz olarak “Ekonomik Dalgalanmada Kadın Girişimcilere Öneriler” paneli gerçekleştiriyor.
BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği’nin, girişimci kadınlara dönemin ihtiyacına uygun olarak destek vermek amacıyla düzenlediği “Ekonomik Dalgalanmada Kadın Girişimcilere Öneriler” paneli, 9 Ekim Salı günü saat 16.30’da, Joint Idea, İstanbul Kanyon AVM’de ücretsiz olarak yapılacak.
Ekonomik dalgalanmada güçlü olmanın yollarının aktarılacağı panelde, Rıdvan Baştürk (Global Menkul Değerler Piyasa Analisti), Gaye Göker (Global MD Portföy Yönetimi-Yönetim Kurulu Başkanı), Çiğdem Çil Yıldız (BizBizze Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Global MD Portföy Yönetimi Satış ve Pazarlama Direktörü) konuşmacı olarak yer alacak ve soruları cevaplandıracak.

Etkinlik, saat 19.00 itibarıyla BizBizze Yönetim Kurulu üyesi ve Stage-Co Kurucu Ortağı Neşen Yücel’in artık gelenekselleşen “Kurumsaldan Sonra Hayat Var mı?” paneliyle devam edecek. Yücel, kurumsal yaşamdan ayrılıp beyaz yakalarını ve kollarını sıvamış 3 tecrübeli profesyonel ile- Fanfan Cafe Kurucusu Ayça Işık, Roomsuggestion Kurucusu Haluk Bilen ve Juice Up Kurucusu Selen Sonar’la- kendi yollarını çizmek üzere çıktıkları serüvenleri konuşacak. Kurumsaldan sonra hayat var mı? Peki ya girişimciliğin vadettiği özgürlükler ütopyasında her şey harika mı? B Planlarımızı gözden geçirip, değişen kurumsal yaşam koşulları ve bizimle birlikte değişen ihtiyaçlarımız ekseninde güzel bir sohbet gerçekleştirecek ve eve birbirimizden ilham almış olarak döneceğiz.

Kayıt ve sorularınız için [email protected] ve [email protected] adresine yazabilirsiniz.
EventBrite – Facebook Etkinlik Sayfası – Website
BizBizze Hakkında
“Birlikte. Daha Güçlü” diyerek, kadınları sosyal ve ekonomik yaşamda desteklemek üzere, J.P. Morgan Vakfı’nın finansal katkısıyla bir buçuk yıl önce inisiyatif olarak yola çıkan BizBizze kadınları, yolculuklarına 5 Aralık 2017’de kurdukları BizBizze Kadınlar için Fikir ve Destek Derneği’yle devam etme kararı almıştı.
BizBizze Girişimcilik, İstihdam ve Gönüllülük programlarıyla iş arayan, iş yaşamında güçlenmek, kariyer planında değişiklik yapmak, gönüllü olarak sivil topluma destek vermek isteyen, iş kurmak isteyen ya da mevcut işlerini iyileştirmek isteyen kadınlara ihtiyaç duydukları desteği sunmayı amaçlıyor.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler