İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülleri ikinci yılında “hayata değer” temasıyla başvuruları bekliyor! Ödül miktarı 50.000 TL

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülleri
İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülleri
www.ibrahimbodurodulleri.com

Kale Grubu ve dünyanın en geniş sosyal girişimcilik ağı olan Ashoka ortaklığında hayata geçirilen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü, Türkiye’nin gelecek vaat eden sosyal girişimcilerini ödüllendiriyor. Program, Kale Grubu’nun Kurucusu İbrahim Bodur’un “önce insan” felsefesi doğrultusunda hayatları iyileştirme hedefiyle hayata geçiriliyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülleri, ilk yılında Türkiye’nin dört bir yanından başvuru alarak birçok sosyal girişimciye ulaştı. Herhangi bir konu sınırlaması olmaksızın, erken ve ileri aşamalarda tüm projeleri kapsamına alan İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülleri, bu yıl aynı zamanda iş birliği ödülü vererek bir ilke imza atıyor.

  • Erken Aşama:  Belli bir bölgede pilot uygulaması bulunan ve yarattığı sosyal etkinin yaygınlaşma potansiyeli bulunan sosyal girişimcilerin başvuruları kabul edilmektedir. Ödül miktarı 50.000 TL’dir.
  • İleri Aşama: Geniş bir bölgede uygulaması bulunan ve faaliyet gösterdiği alanda sosyal sorunun çözümü için geniş çaplı bir değer önerisi bulunan sosyal girişimcilerin başvuruları kabul edilmektedir. Ödül miktarı 50.000 TL’dir.
  • İş Birliği Ödülü: Sosyal etkiyi artırmak amacıyla iki kurum arasında geliştirilen işbirliği projelerine ilişkin başvurular kabul edilmektedir. Ödül miktarı 50.000 TL’dir.

Ödül kategorilerine ve başvuru kriterlerine ilişkin detaylı bilgiye “Başvuru” bölümünden ulaşılabilir.

www.ibrahimbodurodulleri.com

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler