Givin uygulamasından hem kanser hastası çocuklara destek hem de Müjde Uzman’la tanışma fırsatı

givin logo
givin logo

Elektronikten giyime, kitaptan deneyime kadar her türlü paylaşımın Sivil Toplum Kuruluşları için bağışa dönüştüğü, alışverişi sosyal faydaya, kullanıcılarını “Modern Kahramanlar”a dönüştüren mobil uygulama Givin, Müjde Uzman’la birlikte Kanserli Çocuklara Umut Vakfı için farklı bir etkinlik planlıyor.

Türkiye’nin yenilikçi sosyal girişimi Givin mobil uygulaması ile modern kahramanların arasına ünlü oyuncu Müjde Uzman da katıldı. 15 Şubat Dünya Çocukluk Çağı Kanser Gününe dikkat çekmek için Givin ile harekete geçen Uzman, sarı KAÇUV defterini alarak kanserli çocuklara 25 TL destek sağlayan ve uygulamadaki mesaj kutusuna Uzman’la neden tanışmak istediğini yazan 5 hayranıyla 11 Şubat günü bir tanışma etkinliği gerçekleştirecek.
Givin uygulamasından hem kanser hastası çocuklara destek hem de Müjde Uzman’la tanışma fırsatı

Ünlü oyuncu, etkinlik davetini, mesaj kutusuna gelen mesajları bizzat okuyarak gerçekleştirecek. Defterden sağlanacak tüm gelir ise KAÇUV’un “Kanserli Çocukların Kalesi” olarak tanımladıkları Aile Evi projesine aktarılacak ve maddi yetersizlikten tedavisine devam etmekte zorlanan çocuklara ve ailelerine umut olacak.

Projeyle ilgili açıklama yapan Uzman: “Givin mobil uygulamasıyla çok yakın zamanda tanıştım ve herkesin elindeki kaynaklarla katkı sağlaması fikrini çok sevdim. Böyle yaratıcı bir fikirle geldiklerinde de ben de parçası olmak istedim. Benimle birlikte destek olan kişilerle tanışmaktan keyif duyacağım” dedi.

Tüm alışveriş gelirlerinin bağışa dönüştüğü mobil uygulama Givin’de dileyen herkes Müjde Uzman’ın verdiği sarı defteri alarak kanserli çocuklara destek oluyor ve Müjde Uzman’a atacağı mesajla tanışma etkinliğine katılacak 5 şanslı kişiden biri olabiliyor.

Givin,  App Store ve Google Play’den indirilebiliyor.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler