Sivil Toplum için Destek Vakfı Hibe Başvuruları Devam Ediyor!

1 cB0AevcLZsTdUWVrWILR A 1
1 cB0AevcLZsTdUWVrWILR A 1

Sivil Toplum için Destek Vakfı, hibe programları aracılığıyla sivil toplum kuruluşlarına (STK) kapasite gelişimi, sürdürülebilirlik ve proje bazlı çalışmalarda katkı sağlamayı amaçlar.

Hibe desteklerine vakıflar, dernekler ve kooperatifler başvurabilir.

Başvuran STK’ların dezavantajlı kesimlerin toplumsal katılımını geliştiren ve/ ya da sosyal refahını arttıran alanlarda çalışıyor olması gerekmektedir.

Vakıf bünyesinde 2 adet hibe programı bulunmaktadır.

Kurumsal Program, STK’ların kurumsal açıdan gelişimlerine yönelik hibe desteği sağlar. Program STK’ların kurumsal kapasitelerini desteklemek için oluşturulmuştur. Projelere hibe sağlayan programlardan farklı olarak başvuran STK’ların iç kapasitelerinin gelişmesini sağlamaya yönelik faaliyetleri desteklemektedir.

Kurumsal Program ile ilgili başvuru formuna ve değerlendirme kriterlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Proje Programı, daha önce yürütülen bir projenin devam etmesine ya da yeni bir proje fikrine yönelik hibe desteği sağlar.

Proje Programı ile ilgili başvuru formuna ve değerlendirme kriterlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Hibe programları dahilinde bir kurum en fazla 30.000 TL talep edebilir.

Desteklerin süresi en fazla 1 yıllık süreci kapsar.

Aralık sonu itibariyle hibe desteğinden yararlanmak isteyen sivil toplum kuruluşlarının en geç 9 Aralık 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler
PROJE TEKLİF ÇAĞRISI: Türkiye’de Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İyileştirilmesi Alanında Faaliyet Gösteren STK’lar için Alt-Hibe Fırsatı
Görüntüle

PROJE TEKLİF ÇAĞRISI: Türkiye’de Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İyileştirilmesi Alanında Faaliyet Gösteren STK’lar için Alt-Hibe Fırsatı

FOR ENGLISH CALL :–> https://daktilo1984.com/call-for-proposals-apply-for-financial-support-for-initiatives-on-improving-gender-equality-in-turkiye/ Daktilo1984 ve ALDA işbirliğinde yürütülen, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından desteklenen WE ACT kapsamında, projeden en yüksek faydayı…
Görüntüle