Medya Konferansı 2024 – Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar

Medya Konferansı 2024- Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar

Gazeteciler Cemiyeti, Avrupa Birliği finansal desteği ile yürütmekte olduğu M4D Projesi kapsamında ve Medya Dayanışma Grubu paydaşlarıyla 26-27 Nisan 2024 tarihlerinde “Medya Konferansı” düzenliyor.

Ankara TBB Konuk Evi Litai Otel’de gerçekleşecek organizasyon “2024 Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” başlığını taşıyor

Konferansın 1. günü, açılış konuşmalarının ardından yapılacak 3 ayrı oturum olarak planlandı ve gazetecilik alanındaki güncel konulara ayrıldı.  Filistinli gazeteci Hasan Tahravi , EFJ Genel Sekreteri Ricardo Gutierrez günün öne çıkan konuşmacıları.

İlk gün ayrıca ” Yapay Zeka ve Medya”, “ Gazeteciliğin Zorlaşan Koşulları” “Medya ve Kadın”, “Yeni Medya Araçlarıyla Değişen Habercilik”, “Medya ve Hukuk”, “Uzman Gazeteciliği Neden Yok Oldu?” konularındaki oturumların yanı sıra,  Proje kapsamında hazırlanan Medya izleme ve Mesleki Memnuniyet Anketi raporlarının sunumu gerçekleştirilecek.

Konferansın 2. gününde ise gazetecilik mesleğinin değişen tanımı ve yasal dayanaklarına ilişkin 2 ayrı oturumda, 3 çalıştay gerçekleştirilecek. “Meslek olarak Gazetecilik”, “Gazeteciliğin Yasal Durumu (Medya Yasası Çerçevesi)”, “Gazetecinin çalışma yaşamı ve ihtiyaçları ( İş Kanunu Çerçevesi)” başlıklarında gerçekleştirilecek oturumlara sahadan ve akademiden öne çıkan isimler katılıyor.

Konferansın programı hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız
Fiziki Katılım İçin Lütfen Tıklayınız
Zoom Katılımı İçin Lütfen Tıklayınız

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler