ENHANCER Start-up ve Yatırımcı Buluşması’na Davetlisiniz

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen “Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (ENHANCER) Projesi” kapsamında, Start-up ve Yatırımcı Buluşması düzenlenmektedir.

ENHANCER Projesi, iş ilişkilerini kolaylaştırmak ve özellikle yeni pazarlama fırsatlarını keşfetmek için ulusal ve uluslararası yatırımcılar ile Türk ve Suriyeli girişimcileri bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.  Bu amaçla, girişimcileri yatırımcılar ve finansman kanallarıyla bir araya getirecek olan Start-up ve Yatırımcı Buluşması 8 Haziran 2022 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşecektir. Bu organizasyon hem kapasite geliştirme hem de alternatif finansmana erişim işlevleri taşıyacaktır.

Yatırımcı ve start-up’ların sunum yapacakları etkinlikte “Start-up’lar İçin Alternatif Finansman Mekanizmaları”, “Start-up Ekosisteminde Önemli Paydaşlar” başlıklı paneller düzenlenecek. Etkinliğin sonunda başvuru yapanlar arasından seçilecek olan 20 start-up yatırımcılara sunum yapma şansı elde edeceklerdir. Jüri tarafından değerlendirilecek olan start-up’lara toplamda 200 bin TL değerinde destek verilecektir.

Etkinliğimizle ilgili ayrıntılı bilgiyi içeren duyuru metnini ekte bilgilerinize sunar, paydaşlarınız ve yararlanıcılarınızla paylaşarak yaygınlaştırmanızdan memnuniyet duyarız.

Start-uplar için başvuru sayfasına ulaşmak için tıklayın.

Önemli not: Başvuru formunun doldurulması zorunludur.

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı Sosyal Girişimcilerin Başvurularını Bekliyor!

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı Sosyal Girişimcilerin Başvurularını Bekliyor!
İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı Sosyal Girişimcilerin Başvurularını Bekliyor!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler