Metamazon Metastatik Meme Kanseri Derneği Genç Gönüllülerini Arıyor

METAMAZON Derneği yapacağı sosyal sorumluluk çalışmalarında aktif olarak sorumluluk alacak gönüllülerini arıyor. Sizler de meme sağlığı farkındalığı için bizimle birlikte çalışmak istiyorsanız Gönüllü Başvuru Formumuzu doldurun ve aramıza katılın.

Genç Amazonlar Kimdir?

METAMAZON, Metastatik Meme Kanseri Derneği 2016 yılında metastatik meme kanseri hastalarının özel koşullarını iyileştirme, özel sorunlarını çözüme ulaştırma amacıyla kurulmuştur. Meme Sağlığı Gönüllüleri 2014 yılında meme kanseri konusunda çalışmalar yürütmek amacıyla küçük bir ekip olarak yola çıkmıştır. 2016 yılı itibari ile Metastatik Meme Kanseri Derneği-Metamazon’un gönüllüleri olarak sivil toplumdaki yerini sağlamlaştırmıştır. Kendilerine Genç Amazonlar adını veren gönüllüler meme kanseri farkındalığını artırmak için çalışmalar yapmaktadır. Gençlerin meme sağlığı konusunda bilinçlenmesi ve bu alanda aktif yer alması amaçlarını taşır.

Genç Amazonlar- Meme Sağlığı Gönüllüleri, özellikle 18-30 yaş aralığındaki gençlerden oluşmakta, meme sağlığı ve farkındalığı eğitimleri alarak sahada aktif çalışmalar göstermektedir. Meme sağlığı gönüllüleri, halkın meme sağlığı farkındalığının artması için çalışmakta ve bu konuda faaliyet göstermektedir.

Başvuru detayları:

Gönüllüler belirlenirken cinsiyet ve tecrübe dengesi gözetilecek,

Gönüllüler gönüllülük süreleri içinde, ihtiyaç duymaları halinde, Proje Döngüsü Eğitimi, proje uygulama, gönüllü yönetimi, risk yönetimi vb. konularında ücretsiz olarak eğitim alabilecek, dolayısıyla süreç içerisinde gönüllülerin kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlanacak,

Gönüllülere, METAMAZON Derneği tarafından ‘referans mektubu’ verilecektir.

Sizler Ne Yapabilirsiniz?

Meme sağlığı gönüllülerinin oluşturduğu alt çalışma gruplarında yer alarak dernek faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Alt çalışma gruplarımız:

* Sosyal Medya ve web içerik yönetimi

* Çeviri

* Grafik-Tasarım- Afiş

* Etkinlik- Organizasyon Sorumlulukları ve Duyurulması

* Proje Yazma

* Eğitim Programları Organizasyonları

* Broşür-Kitapçık- Yazılı materyal hazırlama (Dizgi, edit etme)

* Fotoğraf- video- görsel çalışmaları

Nasıl Başvururum? Başvuru formumuzu doldurarak başvurabilirsiniz. Ayrıca sorularınız için [email protected] adresimizden veya www.metamazon.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler