Gençlik ve Çalışanı, “İhtiyar Heyeti” isimli 1. Bölümüyle Toy Gençlik Derneği’nin YouTube Kanalına Geliyor

Toy Gençlik Derneği’nin Sivil Toplum için Destek Vakfı destekleriyle hayata geçirdiği ‘Gençlik ve Çalışanı’ programı 17 Eylül Cuma 20.00’de başlıyor.

İlk programda konuklarımız Pınar Vatansever ve Şeyma Keskin gençlerin yaş sebebiyle uğradıkları ayrımcılıkları ve yaşadıkları dezavantajları konuşacaklar. ‘İhtiyar Heyeti’ isimli 1. bölümümüzü izlemek isterseniz www.youtube.com/toygenclikdernegi linkinden kanalımıza abone olabilirsiniz.

Programda genç tarafından seçilen konu, konunun öznesi genç ve gençlik çalışanı tarafından konuşulacak. Çünkü gençlerin istekleri, sorunları ve ihtiyaçları için gençler dışında herkes söz sahibi. Bu programda isteğimiz konunun gerçek sahiplerinin konuşması.

Program bu konu ile ilgili konuşmak isteyen gençlerin de katılımına açık. Program öncesinde sosyal medyadan yayınlayacağımız gönderilere yanıt vererek bu konu ile alakalı görüşlerinin canlı yayın esnasında paylaşılmasını sağlayabilirsiniz. Yine canlı yayın esnasında chat bölümü kullanımınıza açık. Canlı yayın esnasında da görüşlerini paylaşabilir ve konuklara sorularınızı yöneltebilirsiniz.

İlerleyen bölümlerde Gençlik ve Çalışanı programına konuk olmak isterseniz sosyal medya hesaplarımızdan yayınladığımız başvuru formlarını doldurabilirsiniz.Programa başvuru yaparken konuyu da gençler seçiyor. İsteğimiz gençleri ilgilendiren konularda gençlerin konuşması.

İlk bölümün tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler