Türkiye Vodafone Vakfı’na Stevie’de 2 Altın ödül

Türkiye Vodafone Vakfı'na Stevie'de 2 Altın ödül

Türkiye Vodafone Vakfı, dünyanın en prestijli ödül programlarından Stevie Ödülleri çatısı altında düzenlenen Ortadoğu Stevie Ödülleri’nden toplam 2 ödülle döndü. Vakıf, “Kâr Amacı Gütmeyen Organizasyon / STK Web Sitelerinde İnovasyon” ve “En Fazla 100 Çalışanlı Kâr Amacı Gütmeyen Organizasyon ya da STK’larda İnovasyonda Mükemmellik” kategorilerinde Altın Stevie aldı.

Toplumsal değişim ve gelişimin öncüsü olma hedefiyle faaliyet gösteren Türkiye Vodafone Vakfı, başarılı projeleriyle uluslararası platformlarda ödül almaya devam ediyor. Vakıf, bu yıl ilk kez düzenlenen ve 4 ayrı jüri heyetinde 70’i aşkın uzmanın değerlendirmesi sonucu belirlenen Ortadoğu Stevie Ödülleri’nden toplam 2 ödülle döndü. Vakıf, “Kâr Amacı Gütmeyen Organizasyon / STK Web Sitelerinde İnovasyon” kategorisinde Türkiye Vodafone Vakfı web sitesiyle, “En Fazla 100 Çalışanlı Kâr Amacı Gütmeyen Organizasyon ya da STK’larda İnovasyonda Mükemmellik” kategorisinde ise “Türkiye Vodafone Vakfı’nın Toplumsal Faydaya Yönelik ‘İyilik İçin Teknoloji’ Yaklaşımı” ile Altın Stevie kazandı.

Ödülleri değerlendiren Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel, şunları söyledi:

“Türkiye Vodafone Vakfı olarak, ‘herkes için dijital bir gelecek’ hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Stratejimizin temel taşlarını dahiliyet ve sürdürülebilirlik oluşturuyor. Teknolojiyi birey, kurum ve toplulukların hayatında pozitif farklılık yaratacak şekilde kullanmayı hedefliyor; şimdi ve gelecekte herkesi kapsama gayretiyle çalışıyoruz. Bu çerçevede hayata geçirdiğimiz projelerle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın önde gelen organizasyonlarının yarıştığı Ortadoğu Stevie Ödülleri’nde ödül almaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Ödüllü projelerimizden Türkiye Vodafone Vakfı web sitesini ihtiyaç, talep ve trendler doğrultusunda sürekli geliştiriyoruz. Diğer yandan, toplum için fayda sağlama gayretiyle teknolojideki gücümüzü insanlığın iyiliği için kullanmaya devam ediyoruz. Vakıf olarak, uluslararası düzeyde takdir gören başarılı çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz.”

Stevie, dünyanın en saygın ödülleri arasında

2002 yılından bu yana uluslararası şirket ve organizasyonları yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiren Stevie Ödülleri, dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alıyor. “Asya-Pasifik Stevie Ödülleri”, “Almanya Stevie Ödülleri”, “Ortadoğu Stevie Ödülleri”, “Amerika İş Ödülleri”, “Uluslararası İş Ödülleri”, “Stevie İş Kadınları Ödülleri”, “Stevie Büyük İşverenler Ödülleri”, “Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri” olmak üzere 8 farklı alanda düzenlenen Stevie Ödülleri yarışmalarına her yıl 70’i aşkın ülkeden 12 binin üzerinde başvuru oluyor. Bu yıl ilk kez düzenlenen ve Ortadoğu ile Kuzey Afrika’da 17 ülkedeki tüm organizasyonlara açık olan Ortadoğu Stevie Ödülleri, inovasyonun her şeklini ödüllendirmeye odaklanıyor.

Vodafone Türkiye hakkında

Dünyanın en büyük teknoloji iletişimi şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, “herkes için dijital bir gelecek inşa etme” vizyonu doğrultusunda, birey ve kurumlara sabit, mobil ve içerik hizmetleri dahil tüm telekomünikasyon teknolojilerini tek çatıda sunmaktadır. Türkiye’nin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından olan Vodafone Türkiye’nin bugüne kadar toplam yatırımları 24 milyar TL’ye ulaşmıştır. Vodafone Türkiye, 30 Haziran 2020 itibarıyla 23,6 milyon mobil müşteriye ve 1,1 milyon sabit genişbant müşterisine hizmet vermektedir. Ayrıntılı bilgi için www.vodafone.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler