Nestlé Pure Life “iyi gelecek” için koşuyor!

Nestlé Pure Life “iyi gelecek” için koşuyor!
Nestlé Pure Life “iyi gelecek” için koşuyor!

Dünyanın lider ambalajlı su markası Nestlé Pure Life, “İyi su varsa, iyi gelecek var” mottosuyla yeni nesiller için sağlıklı bir gelecek hedefine odaklanıyor. Faaliyet gösterdiği alanda yürüttüğü her projede sağlıklı nesillere dikkat çeken marka, sponsorları arasında yer aldığı Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) için koşacak. 8 Nisan’da Yenikapı’da gerçekleştirilecek maratonda Nestlé Pure Life gönüllüleri, ‘‘Sağlıklı gelecek için hareket zamanı” diyecek.

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu kapsamında toplanacak bağış, TEGV’li çocuklara su bilinci kazandırmak için verilecek eğitimlerde kullanılacak. Su tüketimi bilincini oluşturmak için daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefleyen Nestlé Pure Life, iyi gelecek için herkesi bağış yapmaya ve birlik olmaya davet ediyor.

Nestlé Pure Life maraton boyunca sporcuların yanında

Maratona katılacak sporcuların performansı için yeterli sıvı tüketimi önem taşıyor. Sporcuların maratondan 2 saat önce belirli aralıklarla 4 bardak su içmelerini öneriliyor. Yarışa 2 saat kala 1,5 bardak, yarışa 1 saat kala 1,5 bardak ve 30 dakika kala 1 bardak su tüketmek önem taşıyor. Nestlé Pure Life, 15-20 dakikada bir 1 bardak su içmenin önem taşıdığı yarı maraton boyunca sporculara su tedariği sağlıyor.

Sağlıklı nesiller yetiştirme ve sağlıklı su tüketimi bilinci oluşturma hedefiyle bugüne kadar 10 bine yakın çocuğa eğitim veren Nestlé Pure Life, çocuklara su eğitimi verilmesi ve hareket etmenin teşvik edilmesi alanlarında projeler hayata geçirdi. 5 yıldır devam eden “Obeziteye Karşı Hareket Zamanı” projesiyle sağlıklı su tüketiminin önemine dikkat çeken marka, tüketicileri daha sağlıklı bir yaşam için hareket etmeye teşvik ediyor. Nestlé Pure Life, 4 yıldır İstanbul Yarı Maratonu’nun sponsorları arasında yer alıyor.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler