Çocuk Fonu Başvurularınızı Bekliyor!

Web sitesi şablon 11
Web sitesi şablon 11

Sivil toplum kuruluşlarına (STK) hibeler yoluyla katkı sağlamayı amaçlayan Sivil Toplum için Destek Vakfı, yeni bir hibe programı olan Çocuk Fonu’nu STK’ların başvurularına açıyor.

Bu program kapsamında desteklenecek projelerin odağında 0-15 yaş arası çocukların temel çocuk haklarına erişimlerini tesis etmeye yönelik projeler vardır.

Hibe programı kapsamında toplam 135.000 TL’lik fon desteği sağlanacaktır. 

Başvuruda bulunan bir kurum en fazla 40.000 TL talep edilebilir ve desteklerin süresi (en fazla) 12 aydır.

Programa başvuran STK’ların tüzel kişiliğe sahip olması yeterlidir. STK’nın kuruluş tarihi ile ilgili bir kısıt bulunmamaktadır. 

Ekim ayı sonu itibariyle hibe desteğinden yararlanmak isteyen sivil toplum kuruluşlarının en geç 1 Ekim 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Çocuk Fonu ile ilgili başvuru formuna ve değerlendirme kriterlerine buradan ulaşabilir, sorularınızı [email protected] adresine gönderebilirsiniz. 

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler
PROJE TEKLİF ÇAĞRISI: Türkiye’de Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İyileştirilmesi Alanında Faaliyet Gösteren STK’lar için Alt-Hibe Fırsatı
Görüntüle

PROJE TEKLİF ÇAĞRISI: Türkiye’de Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İyileştirilmesi Alanında Faaliyet Gösteren STK’lar için Alt-Hibe Fırsatı

FOR ENGLISH CALL :–> https://daktilo1984.com/call-for-proposals-apply-for-financial-support-for-initiatives-on-improving-gender-equality-in-turkiye/ Daktilo1984 ve ALDA işbirliğinde yürütülen, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından desteklenen WE ACT kapsamında, projeden en yüksek faydayı…
Görüntüle