Türkiye – Ermenistan Burs Programı başvurularınızı bekliyor !

unnamed 1
unnamed 1

Hrant Dink Vakfı, komşu ülkeden profesyonellerin sınır ötesi işbirliği ağları kurmalarını teşvik etmek amacıyla Türkiye-Ermenistan Burs Programı’nın yeni dönemini, Gümrü Gençlik Girişim Merkezi işbirliği ve Birleşik Krallık Hükümeti’nin Çatışma, Güvenlik ve İstikrar Fonu desteği ile başlatıyor.

2017-2018  döneminde, Ermenistan ve Türkiye’den toplam 10 profesyonele, dört ila sekiz ay boyunca komşu ülkede yaşama ve belirli bir Ev Sahibi Kuruluş bünyesinde özel bir işbirliği programına katılma imkânı sağlamaya devam edecek. Burs Programı, iki komşu ülke arasında uzmanlık paylaşımı ve kalıcı işbirliğine en çok ihtiyaç duyulan akademi, araştırma merkezleri, sivil toplum, girişimcilik, basın, iletişim, kültür-sanat, mimarlık, tasarım, mutfak sanatları, çeviri-dil eğitimi, hukuk, sağlık hizmetleri ve tıp alanlarındaki faaliyetleri destekleyecek.

Türkiye’den 37, Ermenistan’dan 33 farklı kuruluşun önerdiği programlar için başvuruda bulunulabileceği gibi,  adaylar komşu ülkede hayata geçirmek istedikleri kendi proje fikirleriyle de başvuru yapabilecek.

Türkiye ve Ermenistan vatandaşları ile Türkiye’de ya da Ermenistan’da ikamet eden toplam 10 adayın kabul edileceği Burs Programı’na 7 Ağustos 2017 tarihine kadar başvurabilirsiniz.

[button color=”green” size=”medium” link=”https://form.jotformpro.com/71943016644961″ icon=”” target=”false”]Başvuru için tıklayınız[/button]

Program hakkında daha detaylı bilgi ve sorularınız için proje koordinatörleri Zeynep Sungur ve Armenuhi Nikoghosyan ile [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Burs Programı’nın 2016-2017 dönemi katılımcılarının izlenimleri için tıklayınız.

Bursiyerler, ev sahibi kuruluşları ve çalışmaların sonuçları hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler