Bugün son gün

Atölye Deneme Sanat ve Ekoloji Derneği ile Bornova Doğal Tarım Merkezi ve Çiftliği Bamya Hasadı Etkinliği Düzenliyor

Atölye Deneme Sanat ve Ekoloji Derneği ile Bornova Doğal Tarım Merkezi ve Çiftliği 23 Temmuz Cumartesi günü Bamya Hasadı etkinliği düzenliyor!
15.00’da piknik ile başlayacak olan etkinlik, müzik dinletisi ve bamya hasadı ile devam edecek. Topluluk tarımı, kent tarımı, gönüllülük kültürü üzerine söyleşiler de yapılacak.

Etkinliğe katılacaklar için Bornova Doğal Tarım Merkezi ve Çiftliği’ne ulaşım 14.30’da Evka 3 Metro durağından kalkacak servis ile sağlanacak. Özel araçla veya toplu taşıma ile gelmek isteyenler Bornova Doğal Tarım Merkezi ve Çiftliği’nin  instagram hesabında (@bornovadogaltarimmerkezi) öne çıkanlar kısmındaki yol tarifine bakabilirler.

Kayıt formuna ulaşmak için tıklayın.

Piknik için yanınızda masa örtüsü, yiyecek ve su getirmeyi unutmayın!
Paylaş :
İlgili Kurumlar :

Benzer Yazılar