Gayanna Kadın Zirvesi 2022’ye Davetlisiniz

Gayanna Kadın Zirvesi‘nde Gayanna Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarımız hakkında bilgiler verirken, konuşmacı olarak katılacak değerli akademisyen ve sanatçılarımızla da bundan sonra birlikte yapabileceklerimizi konuşacak ve yapılması gerekenleri önereceğiz.

Gündemimiz;  Türkiye’de kadının psikososyal süreçlerinin iyileştirilmesi ve buna bağlı olarak toplumda farkındalık oluşturulmasına katkıda bulunmak.
Katılmak için tıklayın.

Proje Hakkında

“Gayanna, tüm kadınların ve adamların ruhudur. Ve “İnsanlık” ancak erdemli ruhların ışığında yücelecektir.” 

İnsanın en kapsayıcı yönü, onun manevi yönüdür. İç dünyası, yetenekleri, potansiyeli bu manevi yönünü temsil eder. Eğer bu noktadaki ihtiyaçlar  ya da sorunlar giderilmemişse onun hayatındaki  bu sorunlar bir çok alana sıçrayacaktır. İşte o nedenle psikososyal süreçler mutlaka farkındalığa taşınmalıdır. Sağlıklı nesillerin oluşumunda  bu temel birçok şeyin önüne konulmalıdır. Bunun üzerine kurulan bir yaşam; refah düzeyi yüksek, üretken, bereketli, sağlıklı, huzurlu bir yaşama dönüşecektir. Kötülükler ancak bu şekilde iyiye evrilecektir!

“Gayanna Sosyal Sorumluluk Projesi” 2019 yılında hayata geçirilmiştir. Türkiye’de kadının psikososyal süreçlerinin iyileştirilmesini ele almayı amaçlayan ve bunun üzerine çalışmalar yapan ilk projedir.

Bu çalışmalarımızla altı milyondan fazla kişiye dokunduk, seminerlerimizle de yüzlerce kişiye ulaştık.

“Gayanna Sosyal Sorumluluk Projesi”ni kapsayan belgesel iki dalda ödüle layık görülmüştür.

Ayrıca bir çok yazar, düşünür ve sanatçı bu projeye destek verdi ve vermektedir.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler