Sivil Sesler Festivali Başlıyor!

Sivil Sesler Festivali Başlıyor!
Daha iyi bir dünyanın mümkün olduğunu düşünenler, değişim için hayal kuranlar, birlikte değiştirmek için yola çıkanlar ve Türkiye’nin dört bir yanından sivil toplum örgütleri Sivil Sesler Festivali’nde bir araya geliyor.

Türkiye’den, dünyanın çeşitli yerlerinden hak temelli çalışan örgütleri ve aktivistleri bir araya getiren Sivil Sesler Festivali’nin beşincisi bu yıl 30 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek.

Bu yıl beşincisini düzenleyeceğimiz Sivil Sesler Festivali’nde Sivil Toplum Sensin: katılım, iyilik, güzellik #Seninsesinde! diyerek yan yana geleceğiz.

İki gün sürecek festival yurt içi ve yurt dışından konuklarla sivil toplumun gündemine giren konuların konuşulacağı paneller, STÖ’lerin düzenlediği atölyeler, etkinlikler, çeşitli sergiler ve sahne performanslarına ev sahipliği yapacak.

Sivil Sesler Festivali dünyayı iyileştirmek, güzelleştirmek, değiştirmek isteyenleri buluşturmak amacıyla yola çıkıyor

İyiliğin, güzelliğin, katılımın seslerinin bir araya geleceği festivalde, farklı iyileştirme deneyimlerini görmek, tanımak, ilham almak için paneller, sergiler, standlar, oyunlar, performanslar, yayınlar ve filmler yer alacak. Yine katılımcı örgütlenmelerimizin yaratıcılık deneyimleri, söyleşiler, konserler, sergiler, atölyeler gibi etkinlikler de festivalde meraklılarıyla buluşacak.

Sivil Sesler Festivali aynı zamanda sivil toplumun toplumu değiştirme macerası içindeki örgütlenmelerin katılımcılık deneyimlerini paylaşacakları bir platform olacak.

Festival çağrısını okumak için tıklayınız.

Festivale başvurun!

Dünya daha iyi, daha güzel bir yer olacaksa bunun “sivil toplum sayesinde” olacağına olan inancımızla STÖ’leri emekleri sayesinde nelerin değiştiğini anlatmak, seslerini daha fazla insana duyurmak, çalışmalarını paylaşmak için festivalimize davet ediyoruz. Gelin, rengarenk seslerimiz birbirinde çoğalsın!

Festival başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Festivale son başvuru tarihi: 31 Ağustos 2022 Çarşamba saat 23.59.

Değerlendirme sonrasında örgütlere 19 Eylül 2022 Pazartesi günü e-posta aracılığıyla bilgilendirme yapılacaktır.

Yapılacak olan değerlendirmeye göre seçilen STÖ temsilcilerinin ( en fazla 2 kişi) konaklama ve yol masrafları STGM tarafından karşılanacaktır.  Festival ile ilgili gelişmeleri www.sivilsesler.org adresinden takip edebilir, [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler