Yerelden Ulusala İklim Ağı Projesi Trabzon Bölge Eğitimi İçin Kayıtlar Başladı

Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Bayburt ve Ordu illerinden katılımcılara ulaşmak için, 14- 15 Aralık 2021 tarihinde Trabzon Mercure Hotel’de buluşuyoruz.

Türkiye’de Sivil Toplumun Desteklenmesi – Ortaklıklar ve Ağlar Hibe Programı kapsamında Küresel Denge Derneği işbirliği ile yürüttüğümüz “Yerelden Ulusala İklim Ağı” projesi kapsamında, 13 bölgeyi kapsayan eğitimlerimizin 8’ini tamamladık. Yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının, iklim değişikliği konusunda farkındalıklarının artırılmasına yönelik olan eğitimlerimizin 9.sunu gerçekleştirmek için Trabzon’a geliyoruz!

Geçtiğimiz ay Diyarbakır Bölgesi için Diyarbakır Divan Hotel’de gerçekleştirdiğimiz 2 gün süren eğitim faaliyetimizin ardından, Trabzon ve çevre illerden katılımcılarımızla Trabzon Mercure Hotel‘de buluşuyoruz. Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Bayburt ve Ordu illerinden, iklim değişikliği ile mücadele alanına ilgi duyan ve bu alanda çalışan katılımcıları hedefleyen bu eğitimde, kontenjanla sınırlı olmak üzere konaklama ve ulaşım bedeli karşılanmaktadır.* Aşağıdaki “ön kayıt için tıklayın” butonuna tıklayarak, kayıt formuna ulaşabilirsiniz.

Trabzon dışından katılacak katılımcılarımız, yol ücreti ödemesini almak için otobüs bileti belgesini göndermelidir. Yol ücreti ödemeleri etkinlik öncesinde yapılmamaktadır.

Not: Covid19 tedbirleri kapsamında, toplantı salonuna girişte HES KODU kontrolü yapılacak olup, kayıt yaptırmayanlar etkinlik salonuna alınmayacaktır.

  • (Trabzon dışından katılan katılımcılarımız için, her kurumdan 1 kişi olmak üzere)

Ön kayıt için tıklayınız.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler