Yanındayız Derneği’nde #KadınErkekEşittirNokta Konferansı Heyecanı Başladı

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğine yol açan her türlü etken ve ön yargıyla mücadele amacıyla kurulan YANINDAYIZ Derneği’nin 3 Kasım’da online olarak gerçekleştirilecek İkinci #kadınerkekeşittirnokta Konferansı’nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

YANINDAYIZ Derneği, bu yıl ikincisini gerçekleştireceği #kadınerkekeşittirnokta Konferansı için hazırlıklarına devam ediyor. Ünlü oyuncular Mert Fırat ve Didem Balçın’ın sunumuyla ve Nurcan Akad, Gila Benmayor, Evrim Kuran, Sedef Kabaş ve Ahu Özyurt’un moderatörlüğünde gerçekleşecek konferansın açılış konuşmalarını YANINDAYIZ Derneği Kurucu Başkanı Nur Ger, Champions of Change Coalition Strateji Direktörü Troy Roderick üstlenirken Balerin-Oyuncu Lale Mansur ve Orkestra Şefi Cem Mansur onur konukları olarak yer alacaklar.

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin farklı boyutlarının tartışılacağı dört farklı oturumda eğitim, erkeklik halleri, sosyal medya, senaryolardaki eril dil konuları ele alınacak, ayrıca iş dünyasından sürpriz isimlerle şirketlerdeki iyi uygulamalar konuşulacak.

Geleceğe Yönelik Çözüm Önerileri Sunacağız!

YANINDAYIZ Derneği Kurucu Başkanı Nur Ger; “Konferansımız için son ana kadar farkındalık yaratmak adına çalışıyor ve hazırlıklarımıza titiz bir şekilde devam ediyoruz. Amacımız toplumsal cinsiyet eşitliğinin ülkemizin gelişmesindeki anahtar rolü, ataerkil sistemin değiştirilmesinde ve dönüştürülmesinde erkeklere düşen roller bu dönüşüm ile kadınların hayatın her alanında gelişmesine ve güçlenmesine katkı sağlamak. Özetlemek gerekirse, ülkemizin bugünkü resmini çekmek ve geleceğe yönelik çözüm önerilerini sunmak istiyoruz” dedi.

#kadınerkekeşittirnokta Konferansı’nın tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz,

3 Kasım’da online olarak gerçekleşecek #kadınerkekeşittirnokta Konferansı’nı YANINDAYIZ Derneği’nin Youtube hesabından ayrıca Dünya Gazetesi ve Sosyal Kafa TV Youtube kanallarından izleyebilirsiniz.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler