#TSGA Açık Sahne etkinliklerinin ikincisi gerçekleştiriliyor!

#TSGA Açık Sahne etkinliklerinin ikincisi gerçekleştiriliyor!

Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı projesi çerçevesinde sosyal fayda yaratmak amacıyla faaliyet gösteren kişi ve kurumları bir araya getirmeyi amaçlayan #TSGA Açık Sahne etkinliklerinin ikincisi 26 Haziran Çarşamba günü saat 16.00’da Impact Hub İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Bu ikinci etkinlikte de birincisinde olduğu gibi sahne, yarattığı sosyal etkiyi paylaşmak isteyen sosyal girişimcilere; faaliyetlerini yakından tanıtmak isteyen, sosyal girişimcilik alanında destek mekanizması konumunda olan kuluçka merkezi, yatırımcı, dernek ve vakıf gibi kurumlara; sosyal girişimcilik alanında projelerini tanıtmak isteyen özel sektör mensuplarına ve kamu kurumlarına açık olacak.

Sosyal girişimcilik ve sosyal inovasyon alanında iyi bir projesi veya fikri olan kurum ve kişiler, 5 dakikalık sunumlarıyla kendilerini anlatabilme ve Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı’na dahil olarak etkilerini çoğaltma imkanı bulacaklar. Etkinlikte sunum yapmak isteyen kurumların  bit.ly/tsgaaciksahnebasvuru adresindeki formu doldurarak başvurularını yapmaları gerekiyor.

Etkinliğe sadece izleyici olarak katılıp sosyal girişimcilik alanına dair bilgi sahibi olmak, alandan ilham verici hikayeler dinlemek de mümkün. Bunun için Eventbrite’daki etkinlik link’inden izleyici kaydı yaptırmak gerekiyor. Kayıt link’i http://bit.ly/TSGAAcikSahne2_izleyici

Siz de katılın, Türkiye Sosyal Girişimcili Ağı’na #DahilOlun.
Etkinlik Programı:
 
16.00 – 16.15 Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı tanıtımı ve katılımcılarla etkinlik dizisi üzerine soru cevap
16.15 – 17.30 Sosyal Girişimcilik ekosisteminden 5 dakikalık hikayeler
17.30 – 18.00 Networking

#TSGA Açık Sahne: İlk Buluşma’da sahnede kimler vardı? Neler olmuştu? Okumak için projenin Medium sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler