​TOÇEV’li Çocuklar Little Caesars’la Mutfağa Girdi!

​TOÇEV’li Çocuklar Little Caesars’la Mutfağa Girdi!
​TOÇEV’li Çocuklar Little Caesars’la Mutfağa Girdi!

TOÇEV’li çocuklar Türkiye’nin en sevilen pizza markalarından Little Caesars’ın şefler ve uzmanlar eşliğinde kendi mutfağında verdiği pizza ve tatlı yapımı eğitimleriyle yeteneklerini ve yaratıcılıklarını keşfetme fırsatını yakaladı. Little Caesars’ın Güneşli restoranında keyifli geçen eğitimlerle, mutfak sanatlarına ilgi duyan ortaokul ve lise öğrencisi TOÇEV’li çocuklar tatlı yaptı, pizza hamuru yoğurdu, taze pizza malzemeleriyle yaratıcılıklarını sergiledi. Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Güney Arıduru da eğitimlere bizzat katılarak, çocukların pizza ve tatlı maceralarına ortak oldu.

Tüm şubelerinde günlük yoğurduğu pizza hamuruyla hazırladığı pizzaları, yenilikçi lezzetleri ve kampanyalarıyla Türkiye’nin en sevilen pizza markalarından Little Caesars, TOÇEV ile işbirliğine imza atarak pizza tutkusunu çocuklarla paylaştı. Ortaokul ve lise öğrencisi TOÇEV’li çocuklar, Ağustos ayında Little Caesars’ın Güneşli restoranının mutfağında şef ve uzmanlar eşliğinde pizza ve tatlı yapımı eğitimleri aldı. Little Caesars’ın beğenilen pizzalarının nasıl yapıldığını işin mutfağında görme fırsatını elde eden TOÇEV’li çocuklar, günlük, taze pizza hamuru yoğurmanın inceliklerini de yerinde gözlemledi.

“Pizza yapmak düşündüğümden zormuş”

Değişik malzemeleri bir araya getirerek yaratıcılıklarını sergileyen çocuklar, Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Güney Arıduru’dan da pizzaya dair merak ettikleri soruların yanıtlarını aldı. Eğitimler sonunda hayal güçleriyle değişik lezzetlere imza atan çocuklar, Little Caesars’ın lezzetli pizzaları eşliğinde keyifli bir atölye çalışması geçirdi. Eğitime katılan çocuklardan Oğuzhan, pizza yapmanın düşündüğünden daha zor olduğunu söylerken, 16 yaşındaki Selin’de Little Caesars Pizza’nın pizzalarını çok sevdiğini ama favorisinin tatlılar olduğunu ifade etti.

Little Caesars Pizza Hakkında

1959 yılında Mike and Marion Ilitch tarafından ABD’de Michigan Garden City’de kurulan Little Caesars Pizza, Ilitch’lerin yönetiminde dünyanın lider pizza zincirlerinden biri haline geldi. Beş kıtada 23 ülkede 5 binin üzerinde restorana sahip olan Little Caesars Pizza, Türkiye’de 1996 yılından bu yana Çelebi Holding yönetiminde büyümesini sürdürüyor. Çelebi Holding 2007 yılında Little Caesars’ın Türkiye Master-franchise hakkını aldı. Çelebi Holding’e bağlı Çelebi Gıda çatısı altında Türkiye genelinde 90 restoranı ile hizmet veren Türkiye Little Caesars Pizza; 9 yıldır üst üste Amerika’nın en çok tercih edilen 1 numaralı markası seçiliyor.*

*2007-2015 yılları arasında Sandelman & Associates tarafından düzenlenen anketlerde Amerika’daki hızlı servis restoranları arasında “Ödenen paranın karşılığını en iyi veren zincir” seçilmiştir.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler