KaleTalks – Dilek Livaneli – 10 Mayıs 2018 – 18:00

KaleTalks - Dilek Livaneli - 10 Mayıs 2018 - 18:00
KaleTalks – Dilek Livaneli – 10 Mayıs 2018 – 18:00

Birinci yılını dolduran KaleTalks ile ilham veren buluşmalar devam ediyor!

Kale Grubu, bir senedir sürdürdüğü “KaleTalks” sohbet serisiyle sektörün önde gelen isimlerini katılımcılarla bir araya getiriyor. Geçtiğimiz sene yoğun ilgi gören etkinlikler bu yıl da ilham verici konuşmacıları ağırlıyor.

İkinci senesinde “KaleTalks 2.0” ismiyle devam eden sohbet serilerinin ikinci konuşmacısı Dilek Livaneli, 10 Mayıs 2018 tarihinde katılımcılarla buluşacak. İsteyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceği etkinliğe Eventbrite üzerinden ( http://bit.ly/kaletalksdileklivaneli ) kayıt olabilirsiniz.

10 Mayıs 2018
18:00
Kale Holding Binası
Büyükdere Caddesi Kaleseramik Binası 34330 Levent İSTANBUL


Dilek Livaneli
Öğretmenlik mesleğindeki on beşinci yılını çalışan Dilek LİVANELİ, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Lisans ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans mezunudur. 2002 yılından itibaren çeşitli köy okullarında çalışıp sosyal, kültürel ve ekonomi alanında farklı onlarca projeyi hayata geçirmiştir.

24 Kasım 2012 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mesleğinde Fark Yaratan Öğretmen seçilip Samsun’u Türkiye Büyük Millet Meclisi, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde yılın öğretmeni ünvanıyla temsil etmiştir, 2013 yılında eğitim alanında en idealist kadın ödülüne, bir çok dernek ve sivil toplum kuruluşları tarafından meslek onur ödüllerine layık görülmüştür.

Onursal Başkanlığını ABD eski Başkanı Bill Clinton’ın üstlendiği Varkey Gems Vakfı Küresel Öğretmen Komitesi tarafından, yarışmaya katılan 127 ülke ve 5 bin öğretmen arasından Dünyanın En İyi 50 Öğretmeni arasına seçilen ilk Türk Öğretmen olup, 2015 Küresel Öğretmen Ödülleri’ne ve “Bir Dilek Yetmez” Projesi ile 2018 UNESCO Hamdan Bin Raşid El Maktum Ödülüne aday gösterilmiştir. Dilek Öğretmen’in biyografisi, meslek yaşantısı ve eğitime adanmışlığı belgesel film olarak çekilmiştir.
Halen Londra’da dil eğitimine ve Uluslararası Montessorie Derneği’ne bağlı okullarda uygulamalı eğitim ve araştırmalarına devam etmektedir.

Öğretmenlik mesleğine yönelik yüze yakın şiiri bulunmakta ve Çağdaş Drama Eğitimi almış, gönüllü olarak satranç ve bilgisayar dersleri vermektedir. Tamamen öğrencilerinin fotoğraflarından oluşan bir albüm koleksiyonu mevcuttur. Evli ve iki çocuk annesidir.

Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler