AFS Gönüllüleri AB projesi için katılımcılar arıyor!

IMAG0069 1
IMAG0069 1

AFS Gönüllüleri “Rethinking-cooperating-sharing: future relations between Armenian, French, German and Turkish Youth” adlı Erasmus+ projesi kapsamında 18-25 Kasım’da Marsilya’ya gidecek 6 katılımcı arıyor.

AFS Gönüllüleri Komşu Komşu: Türk-Ermeni Gençlik Diyaloğu projesi kapsamında Marsilya’da gençlik değişimi gerçekleştiriyor.

18-25 Kasım’da Almanya, Ermenistan, Fransa ve Türkiye’den 18-25 yaş arasında toplam 24 genç ve 8 takım lideri Marsilya’da bir araya gelerek, toplumlarındaki mevcut olumsuz ön yargıları masaya yatıracak. Projede katılımcıların sosyal medya, blog ve fotoğrafik hikaye anlatıcılığı gibi yaratıcı medya araçlarıyla ilgili yetkinliklerinin arttırılması ve bu araçlar aracılığıyla diyalog sürecine katkıda bulanacak fikirler geliştirmelerine yardımcı olunması hedefleniyor.

Tüm masrafların karşılanacağı ve katılım ücretinin olmadığı projeye başvuru, 3 Eylül 23.59’a kadar devam ediyor.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen proje, Almanya’dan Centre Français de Berlin, Ermenistan’dan Youth Initiative Centre ve Fransa’dan Un Terre Culturelle ortaklığıyla yürütülüyor.

[button color=”green” size=”medium” link=”https://docs.google.com/forms/d/1W4EyyHIgM37W9vLyqHkHyhqbSQY2f08aRWgH5X0hL48/viewform?edit_requested=true” icon=”” target=”true”]Başvuru Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız[/button]

Kaynak afsgonulluleri.org




Sürdürülebilirliğimizi sağlamak için bize buradan kahve ısmarlayarak destek olabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Haberler